Japāņu naži

Japāņu nažu veidi ir daudzi. Tiek uzskatīts, ka ir daudzpusīgākais, un tāpēc vispopulārākie japāņu naži ir Hyuto, Santoku un Petty, kā arī Janagibs, Deba un Nakiri, kas ir populāri Japānā. Lasīt vairāk

Japāņu nažu kopšana

Japāņu naži ir vieni no labākajiem pasaulē. Tomēr pat labākie naži ir pareizi jāuztur, lai tie būtu asi un kalpotu daudzus gadus. Šeit ir galvenie japāņu nažu kopšanas padomi. Lasīt vairāk

Kā izvēlēties japāņu nazi

Japāņu naži ir pazīstami ar augstas kvalitātes, ārkārtas dizainu un meistarību. Tomēr pareizā japāņu naža izvēle var būt izaicinājums, it īpaši, ja jūs esat iesācējs virtuvē vai jums nav pieredzes ar šiem nažiem. Šeit ir daži padomi, kā izvēlēties pareizo japāņu nazi, kas atbildīs jūsu vajadzībām un cerībām. Lasīt vairāk

Japāņu nažu asināšana

Japāņu nažu asināšana ir naža asmens slīpēšanas un pulēšanas process, lai izveidotu asu naža malu. Tā ir prasme, kas prasa praksi un pacietību, jo process ir smalks un precīzs. Lasīt vairāk